Ми поважаємо Ваші права і дотримуємося конфіденційності при заповненні, передачі та зберіганні ваших конфіденційних відомостей. Розміщення заявки на Сайті означає Вашу згоду на обробку даних. Під персональними даними розуміється інформація, що відноситься до суб'єкта персональних даних, зокрема прізвище, ім'я та по батькові, адресу, контактні реквізити (телефон, адреса електронної пошти), сімейний, майновий стан та інші дані, що відносяться Федеральним законом від 27 липня 2006 року № 152-ФЗ «ПРО персональних даних» (далі «Закон») до категорії персональних даних. Метою обробки персональних даних є надання сайтом послуг. У разі відкликання згоди на обробку своїх персональних даних ми зобов'язуємося видалити Ваші персональні дані у строк не пізніше 3 робочих днів. Відкликання згоди можна надіслати в електронному вигляді на нашу електронну адресу: DIRECT@elleshop24.comX

Вернуться на сайт

- Вся інформація про товари надана на сторінках сайту носить виключно ознайомчий характер. Всі товари зібрані в агрегаторах партнерських програм і надані як є. Тому, всю необхідну вам інформацію ви можете отримати у працівника колл-центру при замовленні товару. Працівник колл-центру вам сам передзвонить і ви зможете задати йому потрібні вам питання про товар. Уточнюйте спосіб і терміни доставки, а також актуальну ціну доставки яка стягує пошта. На більшість товарів і в деяких містах -як правило це районні центри, діє доставка кур'єром, в такому випадку і при вашому бажанні ви отримаєте замовлений вами товар з рук в руки, оплата кур'єру за місцем доставки товару. Є питання якості продукції, а також її наявність і кількість, і будь-які інші питання, які стосуються безпосередньо самого товару. Робіть замовлення товару безпосередньо на сторінці того товару, на якому розташована вся надана інформація про шуканому товар. Доставка здійснюється тільки по Україні. Однак не кожен товар може бути доставлений в будь-яку з країн, тому на сторінках товару вказані ті країни, які доставка можлива в поточний момент часу, будьте уважні. Замовлення товарів через електронну пошту розташованої на головній сторінці сайту - НЕ приймаються.

С уважением к людям администрация elleshop24.com

UA|🌹|RU